Drs. Berti Wildemans

Drs. Berti Wildemans

Drs. Berti Wildemans is adviseur, sparringpartner en trainer op het gebied van duurzaam werkgeverschap binnen de eigen onderneming Wildemans adviseert. Daarnaast ondersteunt zij bedrijven bij de nodige problematiek rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Ze heeft de nodige kennis en ervaring binnen het vakgebied Sociale Zekerheid en is bekend met het UWV. Als arbeidsdeskundige heeft zij 30 jaar ervaring in zowel de publieke als de private sector, daarnaast ruime ervaring als stafmedewerker en directeur in veranderende organisaties. Berti Wildemans heeft een HRM-achtergrond en studeerde af in Arbeids- en Organisatiesociologie. Tijdens de HR Actualiteitendag verzorgt zij de masterclass Sociale Zekerheid.

 
Drs. Karin van der Hoeven

Drs. Karin van der Hoeven

Karin is belastingadviseur bij Van Duyn van der Geer Accountant en adviseurs (VDVDG) in Noordwijk . Hier adviseert zij particulieren en MKB- en middelgrote ondernemingen op het gebied van financiële planning. Voor de ondernemingen betreft dat mede het beloningsbeleid voor het personeel en hoe dat fiscaal uitpakt én wellicht fiscaalvriendelijk(er) kan worden ingericht. Immers, in het bedrijfsleven zijn de personeelskosten vaak de grootste kostenpost en vaak valt daar nog heel wat te besparen. Te denken valt aan een optimaal gebruik van de werkkostenregeling, maar ook de diverse loonkostensubsidies. Karin levert al ruim 20 jaren bijdragen over de loonheffingen als redacteur van diverse praktijkgidsen en nieuwsbrieven. Tijdens de HR Actualiteitendag verzorgt zij de masterclass Personeel & Fiscus.

 
Drs. Robbert van Woerden FFP

Drs. Robbert van Woerden FFP

Drs. Robbert van Woerden is partner bij Themis Pensioen Professionals. Hij is afgestudeerd in Arbeid- en Sociale Zekerheid aan de Universiteit van Tilburg (1998). Eerder was hij onder meer Hoofd Fiscale en Juridische Zaken bij Pensioendesk Nederland en senior pensioenspecialist bij Pensioennavigator. Zijn specialiteiten zijn: pensioenveranderingstrajecten, voorwaarden en kosten van verzekerde pensioenregelingen, directiepensioen, juridische aspecten van pensioen, financial planning en de DGA en zijn pensioen. Robbert is medeauteur van de Praktijkgids Pensioenen. Tijdens de HR Actualiteitendag verzorgt hij de masterclass Pensioenen.

 
Mr. dr. Mark Diebels

Mr. dr. Mark Diebels

Mr. dr. Mark Diebels is advocaat bij KZO|O13 Advocaten in Tilburg. Hij heeft ervaring in het behandelen en oplossen van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, zowel individueel als collectief, zowel voor werkgevers, als voor werknemers, zowel voor ondernemingsraden als voor werkgeversorganisaties. Hij heeft veel publicaties over arbeidsrecht, waaronder 20 boeken gericht op vooral HRM/P&O-ers, waarin op een toegankelijke manier tips, tricks en valkuilen worden besproken. Zijn specialismen zijn: de zieke werknemer en re-integratie, ontslag, integriteit op de werkvloer en ongewenste omgangsvormen. Diebels is aan Tilburg University gepromoveerd op de juridische aspecten van re-integratie van zieke werknemers en werkt ook als universitair docent arbeidsrecht ana Universiteit Utrecht. Tijdens de HR Actualiteitendag verzorgt hij de masterclass Arbeidsrecht.

 
Mr. drs. Corey Dekkers MFP FFP

Mr. drs. Corey Dekkers MFP FFP

Mr. drs. Corey Dekkers is senior pensioenspecialist bij Pensioennavigator. Hij heeft na zijn studie accountancy enige jaren ervaring opgedaan op een accountantskantoor. In 1997 heeft hij de overstap gemaakt naar het bank en verzekeringswezen, waar hij mede dankzij zijn accountancyachtergrond ondernemers adviseerde over pensioen. Sinds 2010 is hij werkzaam als senior pensioenspecialist op de afdeling fiscale en juridische zaken bij Pensioennavigator waar hij aangesloten pensioenkantoren ondersteunt bij fiscale en juridische pensioenvraagstukken. Daarnaast is hij een veelgevraagd docent inzake pensioengerelateerde onderwerpen en publiceert regelmatig in vakbladen zoals Accountant, Pensioenmagazine en Pensioenadvies. Tevens is hij auteur en redacteur van de Praktijkgids Pensioenen en medeauteur van de Praktijkgidsen Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Corey Dekkers studeerde verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam en fiscaal recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast deze studie heeft hij de opleiding Master financial planning afgerond en is hij aangesloten bij de Federatie Financiële Planners. Tijdens de HR Actualiteitendag verzorgt hij de masterclass Pensioenen.

 

Na het volgen van de masterclasses

  • Heeft u inzicht in recente wetswijzigingen op uw vakgebied;
  • Kunt u de actuele stand van zaken direct vertalen naar uw dagelijkse praktijk;
  • Bent u helemaal up-to-date.

Interessant voor

  • HR-medewerkers
  • HR-coördinatoren
  • HR-adviseurs
  • HR-managers
  • HR-directeuren
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.